DIY Kleshenger i Den Nye Leilighten Vår

Når Rasmus og jeg flyttet til Ålesund, var jeg så spent på å ha full kontroll på husdesign! Jeg elsker interiørting og «DIY»! Den nye leiligheten vår er 82m2 (en stor oppgradering fra 33m2 i Oslo!) i en firemannsbolig. Den ligger litt utenfor byen, ved siden av fjellet og skogen. Der er mye mer plass enn vi hadde før, men også nokså lite. Men det går fint, for jeg elsker å tenke kreativt i design.


Det første Rasmus og jeg lagde sammen var et klesstativ av tre til entreen. Jeg så etter noe sånt på tre-fire nettbutikker som
 Room21.no, men de kostet alle sammen minst 1200NOK. Jeg visste at vi kunne lage det selv, bare vi tok oss tid.

Hvordan startet vi?


Først dro vi til Biltema og kjøpte et kosteskaft. Så bestilte vi lærstropper på nettet og kroker fra
 Room21.no. Deretter kappet vi kosteskaftet til passende lengde, og brukte to treskruer til å henge den opp på veggen. Det ble faktisk en kjempefin og stilig kleshenger.

 

Hva synes du?

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: