En Kveldstur Langs Klippene: Skjønnhet i Stillheten

Rasmus og jeg prøver å komme ut på turer eller jogge så ofte som mulig. Etter en lang dag med å sitte i klassen eller på jobb, er det ingenting som å gå ut på en spasertur i den skarpe luften. Denne uken bestemte Rasmus og jeg oss for å gå en lang tur til Sunnmøre museum og rundt dyreklubben. Vi satt en liten stund og så på endene som svømmte fredelig gjennom innsjøen, og så gikk vi ned til vannet og satt på berget.

Det er så spesielt å bo på et sted som jeg vet betyr så mye for mannen min og har betydd så mye for familien i årevis. Vi satt på berget en liten stund og nøt høstsolen. Det er så spesielt og vi føler oss så heldige for å kunne leve dette livet. Noen ganger er enkle ting og det å nyte øyeblikket det som er viktig.

Noen ganger eller ofte blir jeg veldig opptatt av hva som er det neste, fremtidige mål, hva som passer inn, ikke fungerer… men til slutt, så lenge vi er til stede og gjør vårt aller beste ut av øyeblikket, så er det dette lovet består av.

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: